• Gratis levering vanaf 40,- (NL)

    Verzending incl. T&T

Inspiratie cadeau vrouwen

Inspiratie cadeau vrouwen

De feestmaand is in aantocht en dat kan nog wel eens wat stress met zich meebrengen. Om de cadeautjes stress een beetje weg te nemen komen er twee blogs. De blog voor cadeautips mannen staat al online, vandaag zijn de cadeautips voor vrouwen aan de beurt. Benieuwd wat we er allemaal ingezet hebben, lees dan snel verder!

Cadeau inspiratie vrouwen

 

cadeau

 

Iedereen kent dat gevoel wel als de feestmaand in aantocht is. Je bent je aan het voorbereiden op het menu maar er horen ook cadeautjes bij de maand. Je vraagt jezelf steeds af wat ga ik mijn vrouw geven of wat kan ik als cadeau vragen? Om je te helpen in deze toch al drukke maand hebben wij verschillende categorieën uitgelicht met cadeau-ideeën voor vrouwen. Deze blog kan je op weg helpen en zo is er al een stress-factor weggenomen. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

 

  

Portemonnee/Clutch

 

Een portemonnee is altijd een goed idee. Steeds vaker wil je snel op pad en heb je geen zin om een grote portemonnee mee te nemen. Daar heeft Secrid wallets over nagedacht. Het is een stijlvolle portemonnee die er niet alleen voor zorgt dat je je pasjes en geld makkelijk kan bewaren, maar zorgt er ook voor dat je pasjes beschermd zijn tegen skimmen. De collectie bestaat uit diverse kleuren en modellen, dus er zit zeker iets leuks als cadeautje bij. Castelijn & Beerens hebben een ruime keuze aan portemonnees voor vrouwen. Er is op dit moment een portemonnee giftbox. Ideaal om als cadeau te geven. In de kleuren zwart en cognac.

 

Bij de collectie van Ferchi moet je zijn voor een mooie clutch. Door de diversiteit aan kleuren is er voor iedere outfit een passende clutch. Zo kan je toch je lipstick, telefoon en nieuwe panty gemakkelijk en stijlvol meenemen. Ze hebben een ring die om de pols gedragen kan worden, ook heeft de clutch een dun schouderbandje om de tas op de schouder te dragen.

 

 Giftbox Castelijn BeerensClutch Ferchi

 

Schoudertassen

 

Schoudertassen zijn er in allerlei kleuren, modellen en maten. Zoals de tassen collectie van Arcadia. Stijlvolle tassen met een diversiteit aan kleuren en modellen. Voor iedere gelegenheid een geschikte tas. Berba is ook een bekend merk als het gaat om schoudertassen. Wie van andere kleuren houdt dan zwart of bruin is hier aan het juiste adres. De collectie van Cowboysbag is er een voor de stoere vrouw. Door het robuuste karakter en de kwaliteit van het leer wordt de tas naarmate de tijd verstrijkt alleen maar mooier. Diverse modellen van subtiele schoudertas tot handige grote weekend schoudertas. 

 

Merel by Frederiek heeft een uitgebreide collectie. De tassen zijn stijlvol en voor verschillende gelegenheden te gebruiken. Voor iedereen een mooie tas.

 

  

Schoudertassen 

 

 

Rugtassen

 

Rugtassen zijn natuurlijk altijd praktisch en handig in de omgang maar kijk ook eens naar de functionaliteiten van de rugtas. Zoals de Healthy Back Bag die is niet alleen stijlvol maar ook goed tegen de overbelasting van je rug. Van hele stoere tot stijlvolle modellen, er zit voor iedereen wel een geschikte tas bij. De collectie rugtassen van Vaude staat bekend om hun modieuze en duurzame outdoor producten waaronder deze rugtassen. Dit merk is uitstekend voor de sportieve vrouwen. Saccoo heeft diverse leren rugtassen. Stijlvol en uitstekende kwaliteit.

 

Eastpak heeft een uitgebreide collectie. Van de standaard rugtas tot een uitgebreide variant met meerdere vakken en opbergmogelijkheden. Met deze tas is succes gegarandeerd bij de jongere vrouwen.

Rugtassen

 

 

Laptoptassen

 

Laptoptassen zijn er in verschillende merken, modellen, kleuren en texturen. Maar allemaal hebben ze één doel en dat is het veilig vervoeren van je laptop. Neem bijvoorbeeld de laptoptassen van Plevier. De plevier collectie heeft een zakelijke uitstraling met diverse multifunctionele vakken, zoals voor je mobiele telefoon, pennen, visitekaartjes enzovoort. Kipling heeft ook verschillende laptoptassen in hun collectie met allerlei verschillende printjes. Het zijn praktische tassen met verschillende vakken. Zo blijft alles gedurende de dag georganiseerd. 

 

Castelijn & Beerens hebben een ruim assortiment laptoptassen. De limited edition laptoptas is toch wel de uitblinker, hij is gemaakt van plantaardig gelooid stierenleer wat de natuurlijke nerftekeningen van het leer benadrukt. Tijdloos, klassiek, exclusief en succes gegarandeerd. 

 

Laptoptassen 

 

 

 

 

 

 

cadeau

 

Wij hopen dat je na het lezen van deze inspiratie genoeg ideeën hebt om een leuk cadeau uit te kiezen voor de feestdagen. Mocht het nou toch voorkomen dat je na het lezen van deze inspiratie nog niet goed weet wat je moet kopen. Dan staan wij altijd voor je klaar om advies te geven! En de feestdagen onvergetelijk te maken.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
/*mouse tracking Mouseflow*/