• Gratis levering vanaf 40,- (NL)

    Verzending incl. T&T

9 redenen om een nieuwe tas te kopen

9 redenen om een nieuwe tas te kopen

Welke vrouw houdt er niet van: het aanschaffen van een mooie nieuwe tas. Want het kopen van een nieuwe tas zorgt er geheid voor dat je slechte dag wordt omgeturnd in een topdag! Daarom geeft House of Bagz je negen goede redenen om vandaag nog een nieuwe tas te kopen.

1. Jezelf verwennen


Elke vrouw heeft wel persoonlijke doelen die nagestreefd worden. Dit kan bijvoorbeeld promotie maken op je werk zijn, die tien kilo afvallen of eindelijk die rommelkamer opruimen. Er werkt niks beter dan jezelf belonen als je na de nodige moeite eindelijk je doel bereikt hebt. Verwen jezelf met het kopen van een nieuwe tas, dit heb je dan zeker verdiend!

 

2. Reizen


Je gewone leventje even inruilen voor een mooie reis naar een warm land is een van de leukste dingen die er is. Een goede reiskoffer is dan natuurlijk wel een pré. Want niks is onaangenamer dan een koffer hebben waar niet al je spullen in passen. Bekijk hieronder drie ideale koffers om mee te reizen. Voor alle reistassen kan je hier klikken.

 



3. Nieuwe baan


Naast vakanties moet je in je dagelijkse leven natuurlijk ook het een en ander meenemen. Zo zijn er genoeg mensen die bijvoorbeeld een laptop mee willen nemen naar hun nieuwe baan, maar hier eigenlijk geen geschikte tas voor hebben. House of Bagz heeft op dit gebied voor ieder wat wils. Bekijk hier het gehele assortiment laptoptassen. 

 

 

4. Kleding matchen


Shoppen is een van de dingen waar wij vrouwen enorm gelukkig van worden. Dit brengt echter wel een klein probleempje met zich mee. Want natuurlijk niet alle kleding matcht met die ene tas die je hebt. Een extra exemplaar op de kop tikken is dan een uitstekende oplossing.

 


5. Afwisseling


Een extra tas heeft nog een groot voordeel. Dit zorgt er voor dat je niet altijd wordt gezien met dezelfde tas, maar kan afwisselen. Hierdoor ben je die ene tas ook minder snel beu. De aanschaf van een nieuwe tas kan dus verantwoord worden met het feit dat het eigenlijk gewoon een lange termijn investering is ;)!



6. Aanbieding


Iedere vrouw kent het wel: je wilt een tas kopen, maar die is net iets te prijzig. Je kan er dan natuurlijk voor gaan sparen, maar soms heb je ook een geluksdag en komt juist die tas waar jij een tijdje geleden je oog op hebt laten vallen in de aanbieding. En aanbiedingen, daar houdt iedereen van.

 


7. Speciale dag


Er zijn van die dagen die gewoon een nieuwe tas verdienen. Want voor een verjaardag, trouwerij of feestdag kom je liever niet met je alledaagse tas op de proppen, maar met een pracht exemplaar. Zo’n dag komt natuurlijk niet heel vaak voor en een mooie tas maakt die dag dan extra speciaal.

 


8. Net uitbetaald


Nog een goede reden om een tas aan te schaffen is natuurlijk ‘gewoon omdat het kan’. Je hebt net je maandsalaris gekregen van je baas en dan wil je je zuurverdiende euro’s het liefst meteen aan iets nieuws spenderen. Je hebt hier tenslotte niet voor niets een maand lang hard voor gewerkt! 


9. Een nieuw seizoen


Een nieuw seizoen betekent nieuwe kleding. Nieuwe kleding betekent uiteraard ook een nieuwe tas. Elk seizoen brengt nieuwe trends met zich mee, hier moet je als vrouw natuurlijk in mee gaan. Je wilt tenslotte liever niet gezien worden met een tas van het vorige seizoen.

 

 

Kom je er niet helemaal uit? Wij helpen je graag. Kom eens langs in onze winkel of neem contact met ons op!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
/*mouse tracking Mouseflow*/