• Gratis levering vanaf 40,- (NL)

    Verzending incl. T&T

Tassen trends

Tassen trends

In februari hebben we al een aantal dagen heerlijke kunnen genieten van het zonnetje. Als je er nog niet helemaal uitkomt voor het komende voorjaar, geen paniek! In deze blog nemen we je mee in de trends voor het voorjaar. Wij kunnen niet wachten tot het weer lekker weer wordt, jij ook niet? Ga er lekker voor zitten en lees onze blog met de warmte en zon in je hoofd.

Trend 1: Kleurrijk en jeugdig

 

Kleurige kleding, accessoires en tassen ze zijn niet weg te denken in het straatbeeld. Deze trend zet zich ook voort in het voorjaar in verschillende kleur uitspattingen. De jeugdigheid zie je terug komen in de speelse vormen en het gebruik van diverse lederwaren. 

 

Bekijk hier alle tassen van House of BagZ.

 

Healthy back bagSticks and Stones schoudertasMywalit schoudertasHealthy back bag

 

 

Trend 2: Spannende details

 

Tassen met ruffels, gevlochten leer en used looks zijn niet te missen. Uitgesproken details geven je tas net dat extraatje wat het af en toe nodig heeft. Daarnaast komt de used look ook helemaal terug. Het leer van de tas heeft een gebruikt uiterlijk. Dat zorgt voor een robuust en stoer uiterlijk.

 

 Saccoo rugtasXworks schoudertasLegend schoudertas

 

 

Trend 3: Tropische prints

 

Prints zijn ook dit voorjaar niet te missen. Van palmbomen tot felle kleuren en is er allemaal. Maar buiten de heftige prints zijn er ook tassen met een tropische warme en natuurlijke kleur. Dit is iets minder heftig dan de tropische prints die je hieronder ziet. 

 

 

 Eastpak rugtasEastpak rugtasSaccoo schoudertasBerba schoudertas

 

 

Trend 4: Moderne vormen 

 

Strakke en opvallende vormen spelen hier een grote rol. Met deze tassen kun je een extraatje geven aan je imago. Van hele zakelijke tassen tot alledaagse handtassen. Laat je inspireren door de diverse kleuren en vormen.

 

Benieuwd naar alle schoudertassen? Klik dan hier!

 

 

Saccoo schoudertasCowboysbag schoudertasGigi Fartelli schoudertasVisconti schoudertas

 

 

Trend 5: Travel Gear

 

Reizen is nog steeds een grote organisatie, daarom is het fijn als je tas praktisch is. Daarnaast wil je natuurlijk ook een tas die helemaal van deze tijd is. De tassen van tegenwoordig worden steeds innovatiever. Allerlei handige snufjes die je reis nog gemakkelijker maken. 

 

Benieuwd naar alle reisbagage? Klik dan hier!

 

 

Vaude kofferCowboysbag weekendtasVaude kofferVaude reistas

 

 

Kom je er niet helemaal uit? Wij helpen je graag met het zoeken naar de juiste tas, zowel online als in onze winkel.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
/*mouse tracking Mouseflow*/