Betaalmethoden

Vooruitbetalen

U kunt het totaalbedrag overmaken naar IBAN nummer NL 26 INGB 0683 2274 91
t.n.v.: House of BagZ by Bonnier Arnhem. BIC: INGBNL2A

! Let op: vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de betaling!

Rembours
U betaalt rechtstreeks aan de PostNL medewerker op het moment dat u het pakketje ontvangt. Zorgt u dus dat u het gehele bedrag, contant in huis heeft wanneer de PostNL medewerker langs komt. Treft deze medewerker u niet thuis, of heeft u het gehele bedrag niet bij de hand, dan ontvangt u een afhaalbericht. Het pakket wordt voor u klaargelegd op een postkantoor bij u in de buurt. Het pakket blijft vervolgens nog twee weken lang op het postkantoor liggen. Op het postkantoor kunt u vrijwel altijd ook pinnen voor uw het voldoen van uw bestelling.

Voor bestellingen met betaling onder rembours brengen wij € 15.00 in rekening.

Een remboursbetaling is niet mogelijk voor een verzending buiten Nederland.

iDeal
Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDeal.

PayPal
Om te kunnen betalen met PayPal heeft u een PayPal account nodig. U kunt dit regelen via de website van PayPal . Wanneer u kiest voor deze betaaloptie wordt u na het bevestigen van uw bestelling doorgestuurd naar de website van PayPal om uw betaling af te ronden.

dataLayer.push({ 'userID' : page.account.id, });
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »