• Gratis levering vanaf 40,- (NL)

    Verzending incl. T&T

Betaalmethoden

Vooruitbetalen

U kunt het totaalbedrag overmaken naar IBAN nummer NL 26 INGB 0683 2274 91
t.n.v.: Robin Bonnier Lederwaren/House of BagZ Arnhem. BIC: INGBNL2A

! Let op: vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de betaling!

Rembours
U betaalt rechtstreeks aan de PostNL medewerker op het moment dat u het pakketje ontvangt. Zorgt u dus dat u het gehele bedrag, contant in huis heeft wanneer de PostNL medewerker langs komt. Treft deze medewerker u niet thuis, of heeft u het gehele bedrag niet bij de hand, dan ontvangt u een afhaalbericht. Het pakket wordt voor u klaargelegd op een postkantoor bij u in de buurt. Het pakket blijft vervolgens nog twee weken lang op het postkantoor liggen. Op het postkantoor kunt u vrijwel altijd ook pinnen voor uw het voldoen van uw bestelling.

Voor bestellingen met betaling onder rembours brengen wij € 15.00 in rekening.

Een remboursbetaling is niet mogelijk voor een verzending buiten Nederland.

iDeal
Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDeal.

PayPal
Om te kunnen betalen met PayPal heeft u een PayPal account nodig. U kunt dit regelen via de website van PayPal . Wanneer u kiest voor deze betaaloptie wordt u na het bevestigen van uw bestelling doorgestuurd naar de website van PayPal om uw betaling af te ronden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »