House of Bagz nieuws

Valentijnsdag

Valentijnsdag

Op Valentijnsdag is het tijd om je geliefde eens even flink te verwennen door hem of haar het perfecte cadeau te geven. Om het jullie makkelijk te maken hebben we de drie meest gewilde cadeautjes voor hem én haar op een rijtje gezet. Heb je geen valentijn dit jaar? Geen probleem, dat is een geldige reden om jezelf eens lekker te verwennen!
Bekijk hier de meest gewilde cadeautjes.

Nieuw jaar, nieuwe voornemens

Nieuw jaar, nieuwe voornemens

Je hoort ze overal en iedereen heeft er wel een aantal, goede voornemens. Maar de goede voornemens ook daadwerkelijk uitvoeren is meestal wat lastiger. Je helpen met het letterlijk uitvoeren van je goede voornemens gaat niet zo makkelijk maar met deze blog proberen we je een zetje in de goede richting te geven. Wij hebben een selectie gemaakt van een aantal veel voorkomende goede voornemens met bijpassende tassen. Benieuwd? Lees snel verder.

De mooiste party bags voor de feestdagen!

De mooiste party bags voor de feestdagen!

Heb je net dat mooie kerstjurkje gescoord of die mooie outfit klaar gehangen. Zorg voor een finishing touch met een stijlvolle party bag en maak je outfit nog feestelijker! Zit je nog te twijfelen tussen een schoudertasje of een clutch? Wij hebben in deze blog alle feestelijke schoudertasjes en clutches voor je uitgelicht! Lees snel verder.

Inspiratie cadeau vrouwen

Inspiratie cadeau vrouwen

De feestmaand is in aantocht en dat kan nog wel eens wat stress met zich meebrengen. Om de cadeautjes stress een beetje weg te nemen komen er twee blogs. De blog voor cadeautips mannen staat al online, vandaag zijn de cadeautips voor vrouwen aan de beurt. Benieuwd wat we er allemaal ingezet hebben, lees dan snel verder!

Inspiratie cadeau mannen

Inspiratie cadeau mannen

De feestmaand is in aantocht en dat kan nog wel eens wat stress met zich meebrengen. Om de cadeautjes stress een beetje weg te nemen komen er twee blogs. Eén over cadeaus voor mannen en één voor vrouwen. We trappen af met de cadeaus voor mannen. Benieuwd wat we er allemaal ingezet hebben, lees dan snel verder!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
/*mouse tracking Mouseflow*/