House of Bagz nieuws

Inspiratie cadeau vrouwen

Inspiratie cadeau vrouwen

De feestmaand is in aantocht en dat kan nog wel eens wat stress met zich meebrengen. Om de cadeautjes stress een beetje weg te nemen komen er twee blogs. De blog voor cadeautips mannen staat al online, vandaag zijn de cadeautips voor vrouwen aan de beurt. Benieuwd wat we er allemaal ingezet hebben, lees dan snel verder!

Inspiratie cadeau mannen

Inspiratie cadeau mannen

De feestmaand is in aantocht en dat kan nog wel eens wat stress met zich meebrengen. Om de cadeautjes stress een beetje weg te nemen komen er twee blogs. Eén over cadeaus voor mannen en één voor vrouwen. We trappen af met de cadeaus voor mannen. Benieuwd wat we er allemaal ingezet hebben, lees dan snel verder!

Onderhoud lederen tas

Onderhoud lederen tas

Op welke manier kan ik zo lang mogelijk genieten van mijn lederen tas? Je wil je nieuwe tas graag zo lang mogelijk mooi houden maar hoe doe je dat? Met het wisselvallige weer in Nederland heeft je tas veel te verduren. Daarom hebben wij drie tips voor het onderhouden van je lederen tas. Lees snel verder

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
/*mouse tracking Mouseflow*/