House of Bagz nieuws

Zon, bloemetjes, bijtjes, het is lente!

  • Geplaatst op
Zon, bloemetjes, bijtjes, het is lente!

De lente is al even aan de gang, de echte eerste warme dagen dienen zich al aan en we gaan op weg naar de zomer! Heb je nog geen passende 'warme dagen' tas? Geen paniek, wij helpen je graag verder en lichten diverse tassen uit. Ga je voor een clutch, rug-, hand- of schoudertas, wij helpen je! Dus lees snel verder en laat je inspireren.

Vier verschillende soorten laptoptassen

Vier verschillende soorten laptoptassen

Een goede laptoptas maakt het meenemen van een laptop een stuk aangenamer. Maar door het uitgebreide aanbod aan laptoptassen zien veel mensen door de bomen het bos niet meer. Elke tas heeft namelijk zijn eigen pluspunten en daarom is het soms moeilijk om er een te kiezen. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt van de vier soorten modellen laptoptas. Dit maakt de keuze misschien een beetje makkelijker. Lees snel verder.

Welke tien dingen hebben mannen en vrouwen altijd in hun tas?

Welke tien dingen hebben mannen en vrouwen altijd in hun tas?

Als je bij een willekeurig persoon in zijn of haar tas gaat kijken, dan kom je soms de gekste dingen tegen. Voorwerpen als deodorant, sleutels en kauwgom zijn vrij standaard, maar je komt soms ook voorwerpen tegen waar je mond van open valt. Hieronder staan tien typische dingen die mannen en vrouwen vaak in hun tas hebben zitten en nog een aantal leuke mannen en vrouwen tassen die geschikt zijn om al je spullen in mee te nemen.

Tassen trends

Tassen trends

In februari hebben we al een aantal dagen heerlijke kunnen genieten van het zonnetje. Als je er nog niet helemaal uitkomt voor het komende voorjaar, geen paniek! In deze blog nemen we je mee in de trends voor het voorjaar. Wij kunnen niet wachten tot het weer lekker weer wordt, jij ook niet? Ga er lekker voor zitten en lees onze blog met de warmte en zon in je hoofd.

dataLayer.push({ 'userID' : page.account.id, });
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
/*mouse tracking Mouseflow*/