• Gratis levering vanaf 40,- (NL)

    Verzending incl. T&T

Vier verschillende soorten laptoptassen

Vier verschillende soorten laptoptassen

Een goede laptoptas maakt het meenemen van een laptop een stuk aangenamer. Maar door het uitgebreide aanbod aan laptoptassen zien veel mensen door de bomen het bos niet meer. Elke tas heeft namelijk zijn eigen pluspunten en daarom is het soms moeilijk om er een te kiezen. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt van de vier soorten modellen laptoptas. Dit maakt de keuze misschien een beetje makkelijker. Lees snel verder.

Je hebt diverse laptoptassen waar je uit kan kiezen, maar welke is nu de geschikte. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt van alle soorten laptoptassen. Laat je inspireren en mocht je er niet uitkomen, geen nood wij adviseren je graag!

 

Handtassen

Natuurlijk bestaan er genoeg handtassen waar ook een laptop in passen. Deze tas geeft je een stijlvolle uitstraling, maar daar in tegen kan je wel alle spullen meenemen die je nodig hebt. Door de vele ruimte die de handtas te bieden heeft, kan je al je spullen netjes opbergen waardoor je alles makkelijk terug zal vinden.

 

Laptop handtasLaptop handtasLaptop handtas

 

Rugtassen

Je komt ze tegenwoordig steeds vaker tegen, de zakelijke rugtas. Stijlvolle en modieuze rugtassen zijn ideaal als je een eind naar je werk moet fietsen of lopen. Een rugtas zorgt er namelijk voor dat je zonder pijnlijke schouders aankomt op je werk, de inhoud wordt evenredig verdeeld over de schouders. Een ander bijkomend voordeel is dat er vaak diverse vakken in een rugtas zitten. Op die manier kun je allerlei belangrijke documenten netjes meenemen. Vaak is er een apart vak beschikbaar voor een laptop of tablet.

 

Laptop rugtasLaptop rugtasLaptop rugtas

 

Trolleys

Wat maakt een koffer zo aantrekkelijk? Dat zijn de wieltjes waar je de koffer op voort beweegt. Daarom is de laptop trolley de beste keuze als je zware bagage meeneemt naar je werk. Door de trekstang en de wieltjes, kan je de tas makkelijk met slechts één hand vervoeren. Vaak is een laptop trolley ook uitgerust met schouderbanden of een handvat. Op die manier kan je de tas ook gemakkelijk oppakken en in de hand of op de rug dragen. De laptop trolley is een goede keus als je vaak voor werk reist of als je veel onderweg bent.

 

Laptop trolleylaptop trolleyLaptop trolley

 

Schoudertassen

Schoudertas, de naam zegt het eigenlijk al, een tas die u om uw schouder draagt of als cross-over. De schoudertassen zijn er in diverse modellen en kleuren. Van een stijlvolle business tas tot een praktische laptoptas. Een ander voordeel van een schoudertas is dat je al de documenten netjes kunt opbergen. Daarnaast is de laptop veiling door middel van een apart laptop vak. Zo word je laptop bijvoorbeeld beschermt tegen een lekkend flesje of ander etenswaren.

 

Laptop schoudertasLaptop schoudertasLaptop schoudertas

 

 

Dit is maar een kleine greep uit de hele laptoptassen collectie. Benieuwd naar het gehele assortiment? Bekijk het hele assortiment hierKom je er niet uit? Wij adviseren je graag of kom eens langs in onze winkel.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
/*mouse tracking Mouseflow*/