• Gratis levering vanaf 40,- (NL)

    Verzending incl. T&T

Zon, bloemetjes, bijtjes, het is lente!

  • Geplaatst op
Zon, bloemetjes, bijtjes, het is lente!

De lente is al even aan de gang, de echte eerste warme dagen dienen zich al aan en we gaan op weg naar de zomer! Heb je nog geen passende 'warme dagen' tas? Geen paniek, wij helpen je graag verder en lichten diverse tassen uit. Ga je voor een clutch, rug-, hand- of schoudertas, wij helpen je! Dus lees snel verder en laat je inspireren.

In deze blog worden er diverse tassen uitgelicht die vanwege de kleur helemaal passen bij de lente. Maar ook de juiste modellen en praktische inrichting is een goede vereiste om in deze lijst te komen.

 

Rugtassen

 

Neem bijvoorbeeld de Healthy Back Bag tassen. Deze tassen zijn niet alleen in zomerse kleuren verkrijgbaar, ook de praktische indeling en het juiste model zorgen ervoor dat deze tas niet mag ontbreken in dit lijstje. De Healthy Back Bag is door de ergonomische vormen een uitstekend geschikte tas voor mensen met rugklachten. Door het model wordt het gewicht van de tas verdeelt over de schouders en rug. Dit zorgt voor een minimale belasting van de rug, nek en schouders. Benieuwd naar het hele Healthy Back Bag assortiment? Klik dan hier.

 

 

Healthy Back BagHealthy Back BagHealthy Back BagHealthy Back Bag

 

Daarnaast is de Eastpak een hele bekende rugtas. Ze zijn er in diverse kleuren en tegenwoordig ook in allerlei modellen. Van een eenvoudige rugtas tot een rugtas met een apart laptop vak en allerlei handige vakken. Er zit altijd wel iets tussen. Bekijk het hele assortiment van Eastpak hier! Andere merken blijven niet stil staan zoals Saccoo, Kipling, Berba of Vaude. Bekijk hier alle rugtassen

 

 

 

Schoudertassen

 

Schoudertassen zijn er in allerlei kleuren, printjes en modellen. Hieronder zijn er vier tassen uitgelicht met uitgesproken prints of kleuren. Mocht je nu niet zo enthousiast worden van deze kleuren dan zijn er nog genoeg andere schoudertassen waar je uit kan kiezen. Schoudertassen zijn praktisch en stijlvol. Je hebt diverse modellen om uit te kiezen en de tassen zijn vaak voorzien van handige vakken waardoor je je spulletjes gemakkelijk kunt opbergen.  

 

vOiMywalit

 

 

Wil je graag een kijkje nemen tussen alle schoudertassen? Geen probleem dat kan, klik dan hier!

 

 

Clutches

 

Clutches zijn handige tasje vooral voor de aankomende zomerse avonden. Je hebt ze in allerlei kleuren en afmetingen. Neem bijvoorbeeld de clutches van Ferchi. Deze clutches zijn er in diverse kleuren en hebben een subtiel koordje zodat je de clutch ook als schoudertas kan gebruiken. Dit maakt het een super handig model. Niet te groot, maar groot genoeg voor al je belangrijke spulletjes. Daarnaast zijn er ook nog wat grotere clutches zoals de tasjes van Merel by Frederiek of Legend.

 

Dit zijn niet de enige Clutches die wij in de collectie hebben. Bekijk alle clutches hier!

 

 

 

 

Mocht je nog meer inspiratie willen op het gebied van de trends voor het voorjaar, lees dan een van onze eerdere blogs hier.

Mocht je er niet helemaal uitkomen of vragen hebben dan staan wij altijd klaar voor advies!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
/*mouse tracking Mouseflow*/