• Gratis levering vanaf 40,- (NL)

    Verzending incl. T&T

Inspiratie cadeau mannen

Inspiratie cadeau mannen

De feestmaand is in aantocht en dat kan nog wel eens wat stress met zich meebrengen. Om de cadeautjes stress een beetje weg te nemen komen er twee blogs. Eén over cadeaus voor mannen en één voor vrouwen. We trappen af met de cadeaus voor mannen. Benieuwd wat we er allemaal ingezet hebben, lees dan snel verder!

Cadeau inspiratie mannen

 

cadeau

 

Iedereen kent dat gevoel wel als de feestmaand in aantocht is. Je bent je aan het voorbereiden op het menu maar er horen ook cadeautjes bij de maand. Je vraagt jezelf steeds af wat ga ik mijn man geven of wat zou mijn oom willen voor cadeau? Om je te helpen in deze toch al drukke maand hebben wij verschillende categorieën uitgelicht met cadeau-ideeën voor mannen. Deze blog kan je op weg helpen en zo is er al een stress-factor weggenomen. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

 

  

Laptoptassen

 

Laptoptassen zijn er in verschillende merken, modellen, kleuren en texturen. Maar allemaal hebben ze één doel en dat is het veilig vervoeren van je laptop. Neem bijvoorbeeld de laptoptassen van Plevier. De plevier collectie heeft een zakelijke uitstraling met diverse multifunctionele vakken, zoals voor je mobiele telefoon, pennen, visitekaartjes enzovoort. 

 

Castelijn & Beerens hebben een ruim assortiment laptoptassen. De limited edition laptoptas is toch wel de uitblinker, hij is gemaakt van plantaardig gelooid stierenleer wat de natuurlijke nerftekeningen van het leer benadrukt. Tijdloos, klassiek, exclusief en succes gegarandeerd. Het merk Berba heeft twee laptoptassen in het assortiment met 1 of 2 vakken. De tas is ruig en luxe tegelijk en is zowel aan het handvat als om de schouder te dragen. Tot slot het merk Samsonite. Samsonite heeft zowel rugzakken als schoudertassen om je laptop veilig op te bergen. De modellen onderscheiden zich door de luxueuze afwerking en functioneel design.

 

 

Schoudertassen

 

Schoudertassen zijn soms moeilijk te vinden voor mannen. Visconti heeft hier goed op ingespeeld en heeft diverse stoere schoudertassen aan de collectie toegevoegd. Ze zijn niet alleen stijlvol maar ook zeer praktisch in gebruik. De collectie schoudertassen van Presly & Sun heeft een robuuste look door de combinatie van canvas en vintage leer. Ze zijn te gebruiken voor diverse gelegenheden.

 

 

 

Rugtassen

 

Rugtassen zijn natuurlijk altijd praktisch en handig in de omgang maar kijk ook eens naar de functionaliteiten van de rugtas. Zoals de Healthy Back Bag die is niet alleen stijlvol maar ook goed tegen de overbelasting van je rug. Van hele stoere tot stijlvolle modellen, er zit voor iedereen wel een geschikte tas bij. De collectie rugtassen van Vaude staat bekend om hun modieuze en duurzame outdoor producten waaronder deze rugtassen. Dit merk is uitstekend voor de sportieve mannen.

 

Eastpak heeft een uitgebreide collectie. Van de standaard rugtas tot een uitgebreide variant met meerdere vakken en opbergmogelijkheden. Met deze tas is succes gegarandeerd bij de jongere mannen.

 

 

 

Portemonnee

 

Een portemonnee is altijd een goed idee. Om op een praktische manier je geld en je pasjes te bewaren is de Secrid wallets ontwikkeld. Deze stijlvolle portemonnee zorgt er niet alleen voor dat je je pasjes en geld makkelijk kan bewaren, maar zorgt er ook voor dat je pasjes beschermd zijn tegen skimmen. De collectie bestaat uit diverse kleuren en modellen, dus er zit zeker iets leuks als cadeautje bij. 

 

Castelijn & Beerens hebben een ruime keuze aan portemonnees voor mannen. Er is op dit moment een portemonnee giftbox. Ideaal om als cadeau te geven.

 

 

 

 

cadeau

 

 

 

Wij hopen dat je na het lezen van deze inspiratie genoeg ideeën hebt om een leuk cadeau uit te kiezen voor de feestdagen. Mocht het nou toch voorkomen dat je na het lezen van deze inspiratie nog niet goed weet wat je moet kopen. Dan staan wij altijd voor je klaar om advies te geven! En de feestdagen onvergetelijk te maken.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
/*mouse tracking Mouseflow*/