• Gratis levering vanaf 40,- (NL)

    Verzending incl. T&T

De mooiste party bags voor de feestdagen!

De mooiste party bags voor de feestdagen!

Heb je net dat mooie kerstjurkje gescoord of die mooie outfit klaar gehangen. Zorg voor een finishing touch met een stijlvolle party bag en maak je outfit nog feestelijker! Zit je nog te twijfelen tussen een schoudertasje of een clutch? Wij hebben in deze blog alle feestelijke schoudertasjes en clutches voor je uitgelicht! Lees snel verder.

Je kent het wel! Heb je jezelf helemaal opgetut en mooi gemaakt voor de feestdagen, heb je geen passend klein tasje bij je outfit... Je wilt natuurlijk wel op tijd je lippen bijwerken, nog even wat parfum op spuiten en je telefoon mag niet ontbreken voor al die leuke kerst foto's. 



Daarom hebben wij allerlei leuke, stijlvolle en moderne schoudertasjes en clutches voor je uitgelicht in deze blog. Laat je inspireren en zorg voor de finishing touch van je feestelijke outfit.

 

Clutches

 

Clutches zijn er in allerlei kleuren, modellen, stoffen je kunt het zo gek niet bedenken. Voor iedere outfit zet er wel een passende clutch bij. Zie hieronder een kleine greep uit de clutches collectie van Ferchi. Ze zijn elegant, stijlvol en praktische. Precies wat jij nodig hebt tijdens de feestdagen. De tasjes van legend en berba hebben een soepele uitstraling wat zorgt voor een speels effect. Alle clutches zijn zowel in de hand te dragen als om de pols door middel van een koortje. Daarnaast zit er een subtiel schouderbandje bij de clutch om het stijlvol om te hangen.

 

 Clutch Ferchifeestcollectie - clutches

 

 

Schoudertasjes

 

Heb je liever een schoudertasje, dat kan natuurlijk ook! Merel by Frederiek heeft nieuwe tasjes aan haar collectie toegevoegd. Met een subtiele glinsteren zijn ze uitstekend geschikt voor de feestdagen. Of neem de schoudertasjes van Berba. Door de ronde vormen krijgt het de echte 'Berba look'. De tasjes zorgen voor een ongedwongen effect en geven je outfit de finishing touch die het verdient!

 

 

Feestcollectie Merel by Frederiekfeestcollectie - berba

 

 

Kom je er niet helemaal uit? Wij helpen je graag met het kiezen van een passende tas. Vraag gerust naar de mogelijkheden in kleuren en modellen. Veel shop plezier!

Heb je nog cadeautips nodig? Lees onze blog met cadeautips voor mannen of voor vrouwen en krijg inspiratie voor de feestdagen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
/*mouse tracking Mouseflow*/