• Gratis levering vanaf 40,- (NL)

    Verzending incl. T&T

Nieuw jaar, nieuwe voornemens

Nieuw jaar, nieuwe voornemens

Je hoort ze overal en iedereen heeft er wel een aantal, goede voornemens. Maar de goede voornemens ook daadwerkelijk uitvoeren is meestal wat lastiger. Je helpen met het letterlijk uitvoeren van je goede voornemens gaat niet zo makkelijk maar met deze blog proberen we je een zetje in de goede richting te geven. Wij hebben een selectie gemaakt van een aantal veel voorkomende goede voornemens met bijpassende tassen. Benieuwd? Lees snel verder.

Wij helpen je een handje bij het uitvoeren van je goede voornemens. Om het gemakkelijker te maken zijn hieronder vier goede voornemens uitgelicht met bijpassende tassen. Zo ontstaan er geen onnodige excuses en wordt het uitvoeren van je goede voornemens een appeltje-eitje!

 

 

Beter voor je lichaam zorgen

 

Wat meer tijd voor jezelf nemen en beter zijn voor je lichaam is iets wat je vaak hoort. Dit kan al beginnen bij het dragen van de juiste tas. Neem bijvoorbeeld de Healthy Back Bag. Deze tassen zijn ergonomisch ontworpen om de rug te ontlasten en de druk op de nek en schouders te minimaliseren. De unieke vorm verdeelt het gewicht over de gehele rug. De verstelbare schouderriem met anti-slip zorgt voor de gewenste draag hoogte. Met de rits aan de rugzijde zijn al je spullen veilig en binnen handbereik. Er is een brede keuze in materialen en kleuren. Laat je inspireren!

 

Healthy back bagHealthy back bagHealthy back bag

 

 

Vaker erop uit

 

We zitten vaak binnen en ondernemen te weinig. Om op een fijne manier de deur uit te gaan is het goed om een passende tas te dragen. Denk bijvoorbeeld aan een handige rug- of schoudertas. Met beide modellen heb jij je handen vrij. Voor diverse gelegenheden is er wel een passende tas. Van praktische rugzakken tot chique rugtassen, kleine schoudertassen tot grote schoudertassen het is er allemaal. Benieuwd naar het totale assortiment schoudertassen en rugtassen?

 

 

rugtassenrugtassenrugtassen

schoudertassenschoudertassen

 

 

Meer tijd met elkaar doorbrengen

 

Ga er eens lekker op uit door een weekendje weg te gaan of doe eens gek en maak een verre reis. Een functionele koffer is dan niet weg te denken. Neem eens wat vaker de tijd voor jezelf of voor elkaar. En zorg dat je leuke activiteiten gaat ondernemen. Dit kan heel gemakkelijk met de reiskoffers van Vaude of de handige weekendtassen van Presly & SunJe hebt de keuze uit diverse kleuren en modellen. Geïnteresseerd in het totale assortiment reisbagage, neem dan hier een kijkje! 

 

reiskofferreiskofferweekendtas

 

 

Fris en fruitig naar je werk

 

Nieuw jaar, nieuwe energie dus lekker fris en fruitig naar je werk. Dit zet je nog extra kracht bij door een nieuwe werk- of laptoptas aan te schaffen. Het is niet alleen goed voor je goede voornemen, maar ook voor je laptop. Het geeft net dat beetje extra bescherming dat het af en toe nodig heeft. Laptoptassen zijn er tegenwoordig in allerlei modellen, kleuren en stoffen. Benieuwd naar alle laptoptassen? Bekijk ze hier!

 

 

laptoptaslaptoptaslaptoptas

 

 

Kom je er niet helemaal uit of ben je specifiek naar iets op zoek? Neem dan contact met ons op! Wij adviseren je graag over de gehele collectie van House of BagZ.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
/*mouse tracking Mouseflow*/