• Gratis levering vanaf 40,- (NL)

    Verzending incl. T&T

Valentijnsdag

Valentijnsdag

Op Valentijnsdag is het tijd om je geliefde eens even flink te verwennen door hem of haar het perfecte cadeau te geven. Om het jullie makkelijk te maken hebben we de drie meest gewilde cadeautjes voor hem én haar op een rijtje gezet. Heb je geen valentijn dit jaar? Geen probleem, dat is een geldige reden om jezelf eens lekker te verwennen!
Bekijk hier de meest gewilde cadeautjes.

Nog maar een weekje en dan is het zover: Valentijnsdag!

Op 14 februari is het tijd om je geliefde eens wat extra aandacht te geven. En hoe kun je dit nu beter doen dan door het perfecte cadeau te geven? Om het jullie makkelijk te maken hebben we de drie meest gewilde cadeautjes voor hem én haar op een rijtje gezet. 

Heb je geen valentijn dit jaar? Geen probleem, dat is een geldige reden om jezelf eens lekker te verwennen!

 

Cadeaus voor haar

 

1. Dames portemonnee van Castelijn & Beerens verpakt in een giftbox 

Dames portemonnee Castelijn & Beerens

Deze portemonnee van Castelijn & Beerens is een stijlvolle ritsportemonnee met 12 creditcardvakjes en een speciaal verstevigd ritsvakje voor een smartphone. Gemaakt van Italiaans gelooid leer en ook te gebruiken als avondtasje. Speciaal voor Valentijnsdag is de portemonnee nu super voordelig te bestellen. Het is ook nog eens verpakt in een giftbox en daarom ideaal om cadeau te geven!

 

2. Leren rugzak van Saccoo

Leren rugzak Saccoo

Een van de meest populaire stijl items van dit moment zijn rugzakken gemaakt van leer. Saccoo heeft deze prachtige stoere variant welke is voorzien van diverse vakken, inclusief een speciaal tabletvak. De rugtas wordt aan de bovenkant afgesloten met een rits en heeft aan de voorkant een gesp. Ook dit ideale cadeau is nu voordelig te bestellen via de website. 

 

3. Ferchi clutch suede zwart

 Ferchi clutch suede zwart

Een clutch mag niet ontbreken in de tassen collectie van een vrouw. Deze prachtige suede clutch van Ferchi is tijdloos en gemakkelijk te dragen aan de pols door een bijgeleverde ring. Dat maakt deze clutch het perfecte cadeautje om te geven met Valentijnsdag!

 

Cadeaus voor hem

 

1. Presly & Sun Calvin weekendtas

 Presly & Sun Calvin weekendtas

Deze prachtige stoere weekendtas is gemaakt van echt Italiaans rundleder. De tas is uitgerust met diverse vakken, inclusief 4 creditcardvakken en 2 insteekvakken aan de binnenkant. Door de afneembare en verstelbare schouderband is de tas op verschillende manieren te dragen. Door de stoere uitstraling is het een perfect cadeau voor hem!

 

2. H. J. de Rooy leren heren portemonnee/billfold 

H.J. de Rooy leren heren portemonnee

Als een man iets vaker bij zich heeft dan zijn geliefde, dan is het wel zijn portemonnee. Doordat een portemonnee zo intens gebruikt wordt, dient deze vaak vervangen te worden. De billfold van H.J. de Rooy is daarom de perfecte nieuwe portemonnee van jouw vriend. Het leder is zeer bijzonder en zacht, met een natuurlijk gevoel. De portemonnee is geschikt voor 8 pasjes, bevat 2 steekvakken voor briefgeld en een vakje voor muntgeld. 

 

3. Plevier laptoptas vintage 3-vaks

Plevier laptoptas vintage

Deze vintage laptoptas is ideaal voor de echte man! De tas is gemaakt van rundleer en beschikt over 3 vakken. Aan de achterzijde is een systeem aangebracht om de tas per trolley te vervoeren. Er wordt ook een schouderband meegeleverd, waardoor de tas multifunctioneel te gebruiken is.

 

Bent u een beetje laat met het kopen van uw Valentijnscadeau? Geen zorgen, voor alle cadeaus geldt: vandaag besteld, morgen in huis!  

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
/*mouse tracking Mouseflow*/