• Gratis levering vanaf 40,- (NL)

    Verzending incl. T&T

Trends voor dit najaar

Trends voor dit najaar

De dagen worden weer korter, het weer wordt grauw en het wordt koud en nat. Ja, de zomer is zo goed als afgesloten en het najaar staat voor de deur. Om deze grijze dagen goed door te komen hebben wij voor jullie een top 3 samengesteld. Benieuwd naar deze top 3 lees dan snel verder!

Wat zijn de trends op het gebied van tassen voor dit najaar?

De dagen worden weer korter, het weer wordt grauw en het wordt koud en nat. Ja, de zomer is zo goed als afgesloten en het najaar staat voor de deur. Om deze grijze dagen goed door te komen hebben wij voor jou een top 3 van de tassen trends voor dit najaar samengesteld. Met deze trends ben jij goed voorbereid op het najaar en ga jij zelfverzekerd en met een lach deze periode tegemoet.

 

Trend 1: Schoudertas

Ieder jaar komt deze trend weer terug. Iedere keer met nieuwe modelletjes, nieuwe kleuren en toffe prints. Vaak wordt de tas gedragen van links naar rechts over de schouder of op een klassieke manier op de schouder. Voor elke stijl en gelegenheid is er wel een andere print of kleur. Merel by Frederiek heeft diverse schoudertassen in haar nieuwe collectie.

 

 Merel by Frederiek nieuwe collectie

 

Trend 2: Prints en kleurtjes

Printjes zijn het helemaal dit najaar. Denk bijvoorbeeld aan slangenprints, deze doet het altijd goed. Maar ook opvallende prints en kleurtjes ontbreken niet in dit rijtje. Het geeft je outfit net dat extraatje wat het af en toe nodig heeft. Hieronder zie je een aantal voorbeelden.

 

Trend 3: Rugtassen

We kiezen steeds meer voor het praktische in een tas. Daar passen de rugtassen uitstekend bij. Ze hebben een ruim vak en enkele kleine vakjes voor je belangrijke spulletjes. Neem bijvoorbeeld de rugtassen van The Healthy Back Bag. Ze zijn niet alleen stijlvol en modieus maar ook nog eens goed voor rug en schouders. Eastpak is een merk die al jaren meegaat! Maar ook nette rugtassen zijn de trend. Allerlei merken beschikbaar in diverse kleuren, patronen en maten.

 

Healthy Back Bag collectie

 

 

Bezoek onze webshop en bekijk de diverse mogelijkheden. Verschillende merken vertegenwoordigen de trends voor dit najaar.

 

Wacht niet langer en neem een kijkje of kom langs in onze winkel!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
/*mouse tracking Mouseflow*/