• Gratis levering vanaf 40,- (NL)

    Vandaag besteld, morgen in huis incl. T&T

  • 10% korting

    Gebruik de code: ZOMERKORTING2020

Onderhoud lederen tas

Onderhoud lederen tas

Op welke manier kan ik zo lang mogelijk genieten van mijn lederen tas? Je wil je nieuwe tas graag zo lang mogelijk mooi houden maar hoe doe je dat? Met het wisselvallige weer in Nederland heeft je tas veel te verduren. Daarom hebben wij drie tips voor het onderhouden van je lederen tas. Lees snel verder

Op welke manier kan ik zo lang mogelijk genieten van mijn lederen tas?

 

Je hebt ein-de-lijk die mooie leren tas gescoord, dan wil je er wel zo lang mogelijk van genieten. Daarom is het belangrijk om het leer en goede verzorging te bieden. In deze blog lees je verschillende tips om je leren tas op een goede manier te behandelen zodat je er optimaal van kan genieten.

 

Tip 1

Bescherm je leren tas

 

Het is belangrijk om je tas te beschermen tegen de verschillende weertypes die wij hier kennen in Nederland. Zorg dat je voor gebruik je leren tas goed bewerkt met en beschermende en voedende spray. Zorg ervoor dat je een spray neemt die vocht en vuil afstotend is. Maar hoe gebruik je de spray? Spray je leren tas vanaf ongeveer 25 cm en laat het goed drogen. Nu kun je met een gerust hart op pad met je nieuwe tas!

 

Tip 2

Herstel de natuurlijke kleur

 

Leer is een natuurlijk product en daarom is het mogelijk dat de kleur wat gaan vervagen. Dit kan verschillende oorzaken hebben, denk bijvoorbeeld aan zon, vocht of viezigheid. Er zijn verschillende producten die je kan gebruiken om de oorspronkelijke kleur te herstellen.

 

Tip 3

Toch een vuiltje op je tas?

 

Het kan natuurlijk altijd wel eens voorkomen dat er toch een vuiltje op je leren tas gekomen is. Geen paniek! Er bestaan verschillende middeltjes die je op de beruchte vieze plek kan smeren. Op die manier wordt de rest van het leer niet beschadigd en is je leren tas weer als herboren!

 

Wij geven je graag advies over de verzorging van onze tassen voor een goede levensduur!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
/*mouse tracking Mouseflow*/