• Gratis levering vanaf 40,- (NL)

    Verzending incl. T&T

De Healthy Back Bag

De Healthy Back Bag

Een van onze meest verkochte tassen is de Healthy Back Bag. Maar waarom is dat zo? Wat is het eigenlijk voor tas? In deze blog wordt er antwoord gegeven op deze vragen. Klik op onderstaande link en lees snel verder.

De Healthy Back Bag

Een tas wordt over het algemeen gezien als een stijl item. Je hebt hem altijd bij je en daarom is het de ideale manier om je eigen stijl uit te drukken. Maar een tas dient daarnaast natuurlijk ook praktisch te zijn, je wilt er veel spullen in kwijt kunnen en de tas moet gelaatste is echter niet bij iedere tas het geval, zeker niet als je als je een zware tas hebt, dan kun je al snel last krijgen van je schouders of rug.

Is dit herkenbaar? Lees snel verder. Wij hebben namelijk de ideale oplossing voor je: de Healthy Back Bag. Maar waarom en wat is het eigenlijk voor tas? Je leest het in deze blog.

 

Wat is een Healthy Back Bag?


Healthy back bag is een merk dat tassen op een speciale manier ontwerpt, waardoor het gewicht dat in de tas zit gelijkmatig over je rug wordt verdeeld. De vorm van deze tas draagt bij aan het ontlasten van de rug en het minimaliseren van de druk op je nek en schouders, erg praktisch dus! Zoals je kunt zien op onderstaande foto kun je de Healthy back bag op 2 manieren dragen: als een schoudertas, of cross-over bag. Op beide manieren verdeeld de tas nog steeds gelijkmatig het gewicht.

Healthy Back Bag 

 

Waarom een Healthy Back Bag?

 

Naast het feit dat deze tas erg healthy is voor je lichaam, kun je er ook enorm veel spullen in kwijt en dat op een georganiseerde en veilige manier. Zo beschikt de tas over 1 hoofdvak met een rits tegen je lichaam aan, op deze manier zijn je spullen altijd veilig! Ook heeft deze tas nog allerlei losse vakken voor je paspoort, portomonnee, sleutels of een boek en aan de zijkant is er nog ruimte voor je flesje of paraplu.

 

   

 

De Healthy back bag is er in verschillende soorten materialen, kleuren en maten en dus is er voor iedereen wel een perfecte uitkomst te vinden. Al met al vinden we deze tas dus de ideale oplossing en kunnen we zeggen dat wij fan zijn! Neem eens een kijkje bij de diverse Healthy Back Bags.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
/*mouse tracking Mouseflow*/