House of Bagz nieuws

Vaderdag

Vaderdag

Vaderdag komt er aan. Wil je je vader eens echt verrassen, geef hem dan een stijlvolle tas of portemonnee cadeau. Wij snappen dat dit natuurlijk makkelijker is gezegd dan gedaan, dus wij gaan je helpen. In deze blog nemen wij je mee door de diverse collecties die wij hebben met bijpassende tassen of portemonnees. Dus geen paniek, het komt allemaal goed! Lees snel verder.

Moederdag Tips

Moederdag Tips

Moederdag komt er aan. Wil je je moeder eens echt verrassen, geef haar dan een stijlvolle tas of portemonnee cadeau. Wij snappen dat dit natuurlijk makkelijker is gezegd dan gedaan, dus wij gaan je helpen. In deze blog nemen wij je mee door de diverse collecties die wij hebben met bijpassende tassen of portemonnees. Dus raak niet in paniek, het komt allemaal goed! Lees snel verder.

Zon, bloemetjes, bijtjes, het is lente!

  • Geplaatst op
Zon, bloemetjes, bijtjes, het is lente!

De lente is al even aan de gang, de echte eerste warme dagen dienen zich al aan en we gaan op weg naar de zomer! Heb je nog geen passende 'warme dagen' tas? Geen paniek, wij helpen je graag verder en lichten diverse tassen uit. Ga je voor een clutch, rug-, hand- of schoudertas, wij helpen je! Dus lees snel verder en laat je inspireren.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
/*mouse tracking Mouseflow*/