• Gratis levering vanaf 40,- (NL)

    Verzending incl. T&T

NOI NOI

Filter

NOI NOI Kunststof dames schoudertas Ginger
€49,95
NOI-NOI Kunststof dames schoudertas Ginger
NOI NOI Kunststof dames rugtas Thyme
€59,95
NOI-NOI Kunststof dames rugtas Thyme
NOI NOI Kunststof Shopper Rainbow Laptopbag
€74,95
NOI-NOI Kunststof Shopper Rainbow Laptopbag . Hand- / schoudertas / shopper
Perfect voor op reis én voor op kantoor!

Noi-Noi ontwerpt, produceert en verkoopt tassen en accessoires, Fairly Made en vegan

In de afgelopen jaren hebben we ons bedrijf vanaf nul opgebouwd. Van ontwerpstudio tot fabriek, altijd met een grote persoonlijke inzet. We zorgen voor elke medewerker en zorgen voor een eerlijk salaris, opleiding, verzekering en kinderopvang. De 'boss-lady' zorgt ervoor dat iedereen 3 keer per dag een huisgemaakte maaltijd krijgt, want “niemand begint of eindigt zijn werk zonder een goede maaltijd”. Dergelijke gezinszorg is zeldzaam in China, waar inkomen belangrijker is dan arbeidsomstandigheden. We zorgen goed voor onze medewerkers en krijgen er mooie tassen voor terug. Daar draag jij dus aan bij door jezelf te trakteren op een Noi-Noi tas. Geloof je niet dat dat eerlijke handel is?

Wat is het verhaal van die kleine handjes aan de rits?

Na bovenstaand verhaal hoeven we dat geloof ik eigenlijk niet meer uit te leggen: als je goed voor elkaar zorgt, maak je vrienden. En vrienden helpen elkaar als je het nodig hebt. Dit vertaalt zich gemakkelijk naar uw Noi-Noi-tas. Want als je goed voor je tas zorgt, houdt je tas alles netjes en veilig. Stel je voor dat je je tas bent kwijtgeraakt? Ellende, is het niet? Dus ja, je tas is ook een vriend voor het leven!

Veganistische productie

We vinden ons milieu al vervuild genoeg. Daarom produceren wij alle (vegan leer)materialen zelf. Op deze manier zorgen we ervoor dat er geen giftige stoffen bij betrokken zijn. En als we echt leer produceren, kiezen we alleen voor restanten, wat elke tas uniek maakt. Een win-win situatie. Verder produceren we alleen op bestelling: grote hoeveelheden voorraad betekent enorme afvalbergen. Daarom geloven we dat het beter is om onze medewerkers op te leiden om goede kwaliteit te produceren.
Die enorme stapels afvalzakken recyclen we overigens ook weer tot nieuw materiaal. Daar is jouw Noi-Noi tas van gemaakt. Geweldig, toch?

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »