• Gratis levering vanaf 40,- (NL)

    Verzending incl. T&T

MOSZ

Geen producten gevonden...

Ik ben Denise Rietbergen-Christiaanse, de bedenker en maker achter MŌSZ. Samen met mijn man hebben wij twee fantastische dochters. Ik ben gek op reizen, dineren, dansen, sporten en natuurlijk tassen! Door de steun van mijn gezin kan ik mij volledig inzetten voor het najagen van mijn kinderdroom: Het hebben van mijn eigen tassen label. Dankzij de jarenlange ervaring in de tassenbranche, in verschillende functies én mijn doorzettingsvermogen heb ik nu mijn eigen tassenlabel. Hoe fantastisch is dat?! Mijn grootste droom is dat ik binnenkort op straat iemand zie lopen met ‘mijn’ MŌSZ tas.  Als ambitieuze werkende moeder heb ik vaak het gevoel dat je als vrouw alle ballen omhoog moet houden. Zo was er voor mij de behoefte aan een kleine tas met alle onmisbare dagelijkse benodigdheden. En is het idee achter MŌSZ ontstaan!

Over MŌSZ & Mijn missie

Met het gevoel dat ik als vrouw altijd druk bent, en zo chaotisch als ik ben was ik altijd alles kwijt. Met mijn tassenlijn wil ik het leven van de moderne vrouw gemakkelijker maken. Met één stylish tasje waarin al je essentials zitten, is dat probleem opgelost. 


MŌSZ biedt de mogelijkheid om je essentials overal gemakkelijk mee te nemen. Je telefoon, oordopjes, pasjes, lipgloss, een enkele sleutel en je mondkapje. Uiteraard wil je ook goed voor de dag komen! Daarom komt deze duurzame leren tas met de mogelijkheid om van hengsel te wisselen. De telefoontasjes van MŌSZ zijn met veel liefde en aandacht vervaardigd, met oog voor functionaliteit en stijl.
Een designer tas die je leven comfortabeler maakt, welke vrouw wilt dat nou niet?

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »