• Gratis levering vanaf 40,- (NL)

    Verzending incl. T&T

FMME

Filter

FMME Fuchsia Schoudertas Caithy Grain Leer Voor 15 Inch Laptop
€279,95
FMME Fuchsia Schoudertas Caithy Grain Leer Voor 15 Inch Laptop
FMME Leren Schoudertas Charlotte 15,6 inch laptop Grain
€289,95
FMME Leren Schoudertas Charlotte 15,6 inch laptop Grain
FMME Rode Schoudertas Charlotte 13 Inch Laptop In Grain Runderleer
€269,95
FMME Rode Schoudertas Charlotte 13 Inch Laptop In Grain Runderleer. Fierce en feminine. Met deze rode leren laptoptas voor vrouwen kan je voor de dag komen. Goed ingedeeld en voorzien van handige extra’s.  
FMME Leren Schoudertas Charlotte 15,6 inch laptop Grain
€289,95
FMME Leren Schoudertas Charlotte 15,6 inch laptop Grain
FMME Rood Grain Leren Schoudertas Caithy 13,3 Inch Laptop
€249,95
FMME . Rood Grain Leren Schoudertas Caithy Voor 13,3 Inch Laptop. De Caithy laptop schoudertas is een rode laptoptas vrouwen voor een 13 inch laptop. Deze rode 13 inch werktas sluit je met een hoogwaardige rits veilig af. Binnenin deze rode leren laptopta
FMME Leren Schoudertas Caithy Met Croco Inprint Voor 15 Inch Laptop
€269,95
FMME . Leren Schoudertas Caithy Met Croco Inprint Voor 15 Inch Laptop
FMME Rugtas Claire Voor 15 Inch Laptop In Cream Grain Runderleer
€279,95
FMME Rugtas Claire Voor 15 Inch Laptop In Cream Grain Runderleer. De Caithy schoudertas is een vrouwelijke business bag voor een 15.6 inch laptop. Deze cream grain leren laptop rugtas is af te sluiten met een hoogwaardige rits aan de bovenkant.
FMME Leren Schoudertas Claudia ,15 inch Laptop met Croco Inprint
€289,95
FMME Leren Schoudertas Claudia ,15 inch Laptop met Croco Inprint
FMME Rugtas Claire , 13 Inch Laptop Rood Grain Runderleer
€239,95
FMME . Rugtas Claire , 13 Inch Laptop Rood Grain Runderleer. Dit is onze rode 13.3 inch laptop rugtas voor dames afgewerkt met licht gouden accenten. Het soepele grain leer van deze vrouwelijke laptop rugtas is zo ontzettend duurzaam dat je je erover zal
FMME Runderleren met Croco Inprint Rugtas Claire, 15 Inch Laptop
€269,95
FMME . Runderleren met Croco Inprint Rugtas Claire, 15 Inch Laptop.
Een 15.6 inch laptop rugtas voor de female professional. Stijlvol, tijdloos en classy.  
Een laptop rugtas die comfortabel draagt, voldoende ruimte heeft en representatief voor de dag
FMME Cream Schoudertas Caithy Grain Leer Voor 15 Inch Laptop - Copy
€279,95
Cream Schoudertas Caithy Grain Leer Voor 15 Inch Laptop

L'histoire de FMME.
FMME. founder Floor zag ze overal, female professionals, goed gekleed maar zeulend met een ‘niet passende werktas’. Te nylon, te grof, bij de laptop gekregen of een handtas die uitpuilde met zakelijke tools. Dat kon anders en moest beter. Als eigenaar van het label LouLou Essentiels had Floor inmiddels jaren ervaring met het ontwerpen van tassen. Met FMME. gaf ze gehoor aan haar eigen wens om een nieuwe merk te beginnen voor en door vrouwen, gericht op die niche waarin zoveel beter kon. Met de input van de vrouwen om ons heen hebben we onze collectie laptoptassen voor dames zo ontworpen dat er altijd een model is dat aansluit bij jouw wensen. Want hoe jij je dag indeelt, naar je werkplek of afspraken reist en wat je nodig hebt naast je laptop is allemaal van belang. Zoek je een vrouwelijke laptoptas met ruimte voor veel mappen, een eenvoudig ogende schoudertas met laptopvak, een compacte laptoptas of een leren laptop rugtas met een stijlvolle look? Je slaagt bij FMME. Filter op onze site en ontdek of je liever een ruime dokterstas, schoudertas, rugtas of crossbody tas gaat dragen. Het is een cliché, maar echte schoonheid zit vanbinnen. Zo zijn onze laptoptassen niet alleen voorzien van slimme features om jouw dag zo goed mogelijk te ondersteunen, ze worden ook gemaakt met hart voor mens en milieu. Tassen met een missie dus. Het leer dat we gebruiken is duurzaam gelooid en het atelier waarmee we al meer dan 10 jaar werken is een werkplek waar conform de hoogste richtlijnen met de hand en behulp van de laatste technologische ontwikkelingen aan onze collectie wordt gewerkt. Een FMME. tas is een investering waar je jaren plezier van mag beleven en daarom willen wij dat het vanaf het begin goed in elkaar zit. De naam ‘FMME’ is een duidelijke verbastering van het Franse woord ‘femme’, vrouwen. De punt staat voor het einde van de zoektocht naar een werktas waarmee je voor de dag wil komen. FMME. it is. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »