• Gratis levering vanaf 40,- (NL)

    Verzending incl. T&T

Xworks

Geen producten gevonden...

'Xworks Oer-Hollands'
Xworks is bekend van de tassen die in Sprang-Capelle in Brabant worden ontworpen en met de hand gemaakt. Het is een oer-Hollands product met een ambachtelijke kwaliteit voor de vrouw die zich bijzonder mag voelen. We breiden ons steeds meer uit met originele lifestyleproducten en een eigen instore winkel mag dan ook niet ontbreken!

in 2003 startte Edwin Hendriks het bedrijf Xworks, destijds gespecialiseerd in het vervaardigen van leren riemen. De riemen worden hier nog steeds gemaakt, maar de laatste jaren timmeren we met zowel het bedrijf als het merk aan de weg met stoere, vrouwelijke lederen tassen. Een eigen stijl die steeds meer vrouwen aanspreekt door de kernwaarden: oer-Hollands, authentiek, handgemaakt, kwaliteit en uitstraling.
Sinds vier jaar zijn we veel meer aan het merk gaan bouwen, het product staat, maar aan de naam en bekendheid van Xworks blijven we werken. We hebben een sterk verhaal!
In de afgelopen crisisjaren bleven wij hier in Nederland produceren, terwijl alle andere fabrikanten/leveranciers naar het Verre Oosten zijn gegaan. Veel mensen geloven het niet dat we alles hier maken, de ambacht uit Nederland lijkt verdwenen. Dat willen we aanpakken, we zijn er trots op en we willen het graag vertellen.


Herkenbare Hollands molen.
Een paar jaar geleden zijn we begonnen om het kruis uit ons Xworks-logo als de wieken van een Hollandse molen te presenteren. Het hangt aan alle artikelen. Dat is een schot in de roos, het is heel herkenbaar. Als consumenten of winkeliers ons willen vinden op internet, zoeken ze niet meer in eerste instantie naar tassen, maar naar Xworks. We steken er erg veel energie in om vindbaar te zijn en herkenbaarheid te kweken.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »