modetassen

Direct contact opnemen

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een*.

Tassenwinkel

Als u een tassenwinkel wilt bezoeken, dan kunt u uiteraard bij de meest uiteenlopende ondernemingen terecht, zowel online als in de winkelstraten. Wij nodigen u uit eens een kijkje te nemen in het uitgebreide assortiment van House of BagZ by Bonnier. U kunt onze tassenwinkel online bezoeken, maar ook aan de Rijnstraat 79 in Arnhem. U kunt dan ook altijd bij ons terecht wanneer u een nieuwe tas wilt aanschaffen, of u nu liever inkopen doet in de winkelstraat of bij een online tassenwinkel.

Meer dan een tassenwinkel alleen

House of BagZ is meer dan een gewone tassenwinkel. Wij zijn een ervaren lederwarenspeciaalzaak, geopend in november 2006 in Arnhem. In onze tassenwinkel vindt u werkelijk de meest uiteenlopende artikelen, van robuuste reisbagage tot betaalbare modieuze damestassen. Tevens zijn veel welbekende kwaliteitsmerken vertegenwoordigd in onze tassenwinkel. Denk aan Plevier, Vaude,VOI, The Healthy Back Bag, Vargu, Castelijn & Beerens, Mutsaers, Berba, Visconti, Sticksandstones, Secrid, cowboysbags, Romano, Orange Fire, Merel by Frederiek en overige diverse merken. Wij staan dan ook garant voor de hoogwaardige kwaliteit en de hoge mate van duurzaamheid van alle producten die u bij onze tassenwinkel aan kunt schaffen.

Contact

In onze tassenwinkel aan de Rijnstraat in Arnhem staan wij graag voor u klaar met informatie en advies wanneer u dit nodig heeft. Ook als u online wilt bestellen in onze tassenwinkel, dan kunt u altijd contact opnemen als u informatie en advies wilt voor u een bestelling plaatst. U kunt dan gebruik maken van het online contactformulier of mailen naar info@houseofbagz.nl. Wij nemen dan spoedig contact met u op.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante pagina's: Tassenwinkel - Sticks and Stones tassen - Tassenwinkel online - Tassenmerken - Mutsaers tassen - Vaude tassen - Visconti tassen en werktassen - Castelijn & Beerens - Healthy Back Bag - Cowboybags - Leren businesstas

veilig winkelen

Veilig Winkelen

Aanmelden nieuwsbrief

Go